pozovite nas0086-731-85252378

Pošaljite nam mail[email zaštićen]

Početna>O nama>vijesti

Model domišljatosti, emisija Changde i TV studio sjaji novi život

Vrijeme: 2021-07-28 Hits: 46

Emisioni i TV studio Changde uložio je 16 miliona RMB u nadogradnju svog studija od 800 kvadratnih metara. Minghe Group poduzela je projekt inteligentne integracije sistema zvuka i svjetla u studiju, pružajući integrirane usluge od projektiranja sistema, nabavke opreme, instalacije, otklanjanja grešaka u sistemu i tehničke podrške, čime je dostigla prvoklasne standarde studija na općinskom i državnom nivou TV stanice koje privlače TV stanice iz cijele Kine U ime posjeta web lokaciji i studija postaju jedan od vrhunskih studija u centralnim i zapadnim regijama Kine.

1


Nakon transformacije i nadogradnje Changde Broadcast i TV Studija, sistem ovjesa i rasvjete su fleksibilniji. Sve sisteme rasvjetne opreme u studiju isporučuje MHG, kao što je profilno svjetlo s pomičnom glavom (MH-L1400_PROFILE), reflektorsko svjetlo s pomičnom glavom (MH-L1400_SPOT), svjetlo s pokretnim snopom glave (MH-380_BEAM) i LED Fresnelovo svjetlo (M -L300J-5600W) i druga svjetla. U potpunosti zadovoljava snimanje i emitiranje različitih programa u studiju, predstavljajući šokantniji vizualni efekt.

2


Tri strane pozornice ukrašene su zavjesama sa zvjezdanim nebom koje uljepšavaju pozadinu pozornice. Kombinacija scenskog osvjetljenja predstavlja sanjiviji efekt, a efekt kamere trodimenzionalniji i ljepši.

3

Meksička TV stanica


4

Slovačka SLAVLK

MHG koristi genijalnu tehnologiju kako bi pomogao globalnoj industriji TV studija. Uzastopno je pružala integrirane usluge za domaće TV stanice u Changdeu, okrugu Changsha, Guiyang, Peking Huairou, kao i prekomorskim TV stanicama u Meksiku, Slovačkoj i Bangladešu, te interaktivnim studijima po mjeri za sve medije. Promovirajte snažan razvoj svih medija sa snažnom tehničkom garancijom i naučno -tehnološkom snagom!