pozovite nas0086-731-85252378

Pošaljite nam mail[email zaštićen]

Početna>O nama>vijesti

MHG rješenje za iznajmljivanje LED zaslona zasjenjuje ostatak na infocomm-u 2018

Vrijeme: 2020-12-11 Hits: 9

InfoComm 2018 je najveći profesionalni audiovizuelni sajam u Las Vegasu, sa hiljadama proizvoda za audio, led displej, led video zid, digitalne natpise, iznajmljivanje miksera. Kućna automatizacija, sigurnost, VR i događaji uživo. ove godine gotovo 43,000 koji su se prijavili da prisustvuju ovoj emisiji-10% više od zadnji put smo bili u Las Vegasu! Ovo će biti vaša prva emisija InfoComm - ili druga, peta, čak deseta - ali uvijek se može pronaći nešto novo.

Pogledajmo šta je novo u štandu: N3264, ne možemo biti oduševljeni dijeljenjem našeg novog rješenja za prikazivanje pod vodstvom iznajmljivanja.

 

Serija W3 uključuje unutarnje P2.5, P3.1 i vanjske P3.9, P4.8, što uzima dizajn niske potrošnje energije, kombinaciju legure magnezijuma i karbonskih vlakana, a trenutno smo jedini koji proizvodimo karbonska vlakna prikaz. Zapravo su karbonska vlakna najnoviji tehnološki trend za led zaslon, jer su lakši od lijevanog ormarića, vrlo su jednostavni za instalaciju i imaju duži vijek trajanja. Ormarić u starom stilu je 15 kg, ali karbonska vlakna su samo 10 kg. šta više, povezivanje dva ormarića može se završiti u roku od 10 sekundi, vaš najbolji izbor za iznajmljivanje događaja.

Osim toga, naše RGBW LED svjetiljke, elipsoidno led svjetlo s četverovodnim LED-om, led-profilno pomično glavno svjetlo, pohvaljene su od strane klijenata širom svijeta.


Molimo vas da ostavite poruku da rezervirate demonstraciju.