pozovite nas0086-731-85252378

Pošaljite nam mail[email zaštićen]

Početna>O nama>vijesti

MHG pomaže da je paviljon mudrosti Chongqing Lijia uspješno završen

Vrijeme: 2021-08-23 Hits: 32

    Kako će se Smart China Expo 2021 uskoro predstaviti, paviljon mudrosti Lijia u novom području Chongqing Liangjiang službeno je završen. Paviljon mudrosti Lijia važno je mjesto za scenarije iskustva, poput ceremonije zatvaranja Smart Expo 2021. i Foruma za razvoj industrijske integracije interneta. Također je važno mjesto za buduće nacionalne forume i samite te važna komunikacijska platforma za vrhunske poslovne aktivnosti.

y1


y2

Paviljon mudrosti Lijia ima 3,400 kvadratnih metara prostora za sastanke i usluge, koji može primiti 1,500 ljudi, kao što su višenamjenska dvorana i VIP soba, dvorana za potpisivanje Lijie, soba za sastanke sa zvijezdama, banket sala itd. On integrira inteligentne scene, poput centralizirane kontrole konferencija i inteligentnog video nadzora, inteligentnog sistema za simultano prevođenje jezika, telepromptera za snimanje iz zraka i inteligentnog sistema osvjetljenja, može pružiti velike izložbe, konferencije itd. Fleksibilnost i složenost u potpunosti jamče stopu iskorištavanja paviljona i potrebama budućih izložbenih aktivnosti.

y3

U izgradnji paviljona mudrosti u Lijii, MHG je pružio prilagođena vrhunska rasvjetna tijela i usluge kako bi se olakšao uspješan završetak paviljona mudrosti. Njegova serija LED rasvjete: M-L300CX-3200K LED Elipsoidno svjetlo, M-L300J-3200K LED Fresnelovo svjetlo, M-L324PR-WW LED meko svjetlo, naširoko se koriste u Dvorani mudrosti Lijia. Osvojio je visoko priznanje kupaca.