pozovite nas0086-731-85252378

Pošaljite nam mail[email zaštićen]

Početna>O nama>vijesti

U pratnji tehnologije, Minghe je izgradio prvoklasni konvergentni medijski centar

Vrijeme: 2021-03-18 Hits: 74

Nedavno je završena 2. faza konvergentnog medijskog centra na županijskoj razini koju je prilagodila grupa Minghe za okrug Changsha. Uz koncept "mediji +", studio nudi raznolike sveobuhvatne usluge; korisnicima takođe pruža usluge državnih poslova, životne usluge ... i tako dalje. Kroz integraciju medija kontinuirano se poboljšava komunikacija medija na županijskoj razini, moć upravljanja, utjecaj i javna vjerodostojnost.


202103222


Studio je usvojio Minghe DA-151 seriju LED ekrana malog tona i interaktivni zaslon osjetljiv na dodir, koji imaju visoku stabilnost, lijep izgled, precizno spajanje, efekat mekog prikazivanja i širok ugao gledanja, sa slikanjem i virtualnom implantacijom u prvi plan. Tako poboljšava vidljivost i prilagođava se modernim navikama gledanja.


202103221


Primijenjen je režim kružnog osvjetljenja od tri stepena. A osvetljenje je pedantno, jednostavno i mekano, prikazujući umetnost osvetljenja studija na neupadljiv način. Minghe je ponudio sve uređaje, uključujući M-L200J-5600WK LED fresnel, M-L100PR-5600W LED meku panelnu seriju… itd., Sa visokim CRI i 0 šuma. U usporedbi s tradicionalnim, imaju bolje performanse, nižu potrošnju energije, duži vijek trajanja i niže troškove održavanja.


Medijski centar okruga Changsha izgrađen je s genijalnim konceptima, naprednim funkcijama, vrhunskom tehnologijom i sigurnim i stabilnim radom. Od hardverskih objekata do upravljanja i rada, prednjači u izgradnji konvergentnih medijskih centara na nivou županije u Kini.