pozovite nas0086-731-85252378

Pošaljite nam mail[email zaštićen]

Početna>O nama>Profil kompanije

MHG
MHG

Minghe Group (MHG) osnovana je 2001. godine, sa registrovanim kapitalom 50 miliona RMB, što je visokotehnološko preduzeće na državnom nivou. Sjedište se nalazi u Changsha-i u provinciji Hunan, oko 80,000 kvadratnih metara radionice i gotovo 400 zaposlenih.

Uz naprednu ideju i stalnu borbu predsjedatelja MHG-a Fu Gaowu-a, Minghe se razvijao velikom brzinom tijekom posljednjih 20 godina i postigao mnoga važna dostignuća.

MHG svake godine prisustvuje relevantnim izložbama kod kuće i na brodu, posebno PLS u Frankfortu i ISE u Holandiji. Proizvodi su istraženi u Europskoj uniji, Americi, Aziji, Africi i drugim tržištima. Njegov brend prepoznaje i sve više klijenata.

Sastav grupe
Sastav grupe

Minghe grupu čine 3 podružnice, a to su: Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd.

Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd, fokusira se na istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i prateće usluge LED pozorišta i studija, pokretne glave, LED ekrana. Ovi proizvodi se široko koriste u događajima, pozorištu, TV studiju, konferencijskoj sali itd.

Hunan Minghe Engineering Co., Ltd, bavi se profesionalnom integracijom audio / video sistema, inteligentnim rješenjima visokotehnoloških preduzeća, uključujući profesionalno osvjetljenje, zvukove, za izvedbene umjetnosti, sistemska rješenja LED zaslona, ​​itd.

Proizvođač, istraživanje i razvoj
Proizvođač, istraživanje i razvoj

MHG je proizvodno poduzeće, 90% proizvoda su neovisna istraživanja i razvoj, proizvodnja, proizvodnja. Kako bi se osigurala dobra kvaliteta i vrijeme isporuke.

Profesionalni tim za istraživanje i razvoj sastoji se od optike, elektronike, softvera i dijelova strukture. Razviti proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta i zahtjeve kupaca i pružiti dobra rješenja za različite probleme kupaca.

Brojni proizvodi koje je tim razvio vodeće su mjesto u konkurenciji s vršnjacima.

Kompanija kulture
Kompanija kulture

Osnovna vrijednost: "Imajte na umu dužnost, držite svijet u srcu"

Koncept kulture: razumijevanje vrline, sklad za postizanje velikog cilja.

Naša misija: Učinite čudesan i skladan život

Naša vizija: Razvijati se zajedno sa našim osobljem, napredovati zajedno sa kupcem ruku pod ruku, zajedno graditi stoljetno preduzeće MHG.

Naša vizija: Postavljanje industrijskog modela, Izgradnja stogodišnjeg MHG preduzeća.